B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2011. február 27., vasárnap

100. olvasóm!:-)))

Lányok, fiúk!!! Hölgyek, urak, ...stb:-))))
Isten bizony, nem tudom minek köszönhetem, vagy miért is van....DE!!!!! Hamarosan az állandó olvasóim száma eléri a 100.!!! számot. Ugyan játékot már hirdettem, de a 100. olvasót megilleti ugyanúgy az apróság, mint a 90. olvasómat is.:-))))Figyelem, követem...és majd jelzek, ha valakinek megint küldeni "kell" valamit!

Legyen nagyon kellemes hétvégétek! Nekem kellemes....van 5- lányom!!!!!! ( Nagylányom barátnői vannak itt már tegnap óta. Már eljátszottam minden adumat: amit szeretnek a tinik: pizza, bolognai...rétes és meggyes béles, és Ildi habos babos sütije....stb.) Főzök, sütök nekik...azt hiszem jól érzik magukat!!! Én is!! Szeretem, ha ilyen sokan vannak nálunk!!!!:-))))

2011. február 19., szombat

90. olvasóm!:-))

Közben megint egy kerek számhoz értem 90!!!!...és a múltkoriban emlegettem, hogy minden 10. bejelentkezőnek küldök valami apró meglepit! No meg nem bírok a véremmel és postára szeretnék adni valami.....és most megint eljött az alkalom!:-)))

A 90. olvasóm!!...
P-Blither

Kérek szépen egy postai címet az oldalamon oldalról feltüntetett emilkémre...és a posta visz valami apróságot!:-))))

A többiek nem irigykedni!!! Mert a másik Nagy játékomban még van hely, lehet jelentkezni ...és lehet tiétek a szerencsés???/nem szerencsés meglepi!!:-)))

Ui.: Már Karesz is célzott rá, hogy lehet turpisság van a játékomban?:-))) Pedig nem is.:-)))

2011. február 17., csütörtök

Ajándék - játék velem.:-)))

Nincs alkalom, csak úgy! Játszatok velem!

Mindenki, aki hűséges olvasóm jogosult részt venni a játékban. Feltétel nincs.
Illetve módosítok:
1. Legyen olvasóm
2. Ha van kedve hirdesse a blogján ( nem kizáró ok, ha nem teszi.:-))))
3. Jelentkezzen itt ennél a bejegyzésnél!!!!
4. Határidő: 2011.03.15. ( Majd egy hónap!!!!!!!!!!!:-)))
Az ajándék, az meglepi lesz. Majd a szerencsés nyertes dönti el, hogy mit szeretne kapni, vagy én állítok össze egy személyre szóló meglepit a sorshúzás utáni egy hónapban. ( Nem húzni akarom az időt...csak dolgozgatok már én is...és nem biztos, hogy frankón be tudom osztani az időmet.:-)))

Szóval: Játékra fel kedveseim! Várok rátok!:-)))

2011. február 13., vasárnap

"Elbocsájtó szép üzenet...."

Hát megint eltelt egy hét, és megint elment a kedves párom..:-( Nem vagyok boldog, de ez van...Nem egészen Valentin napra, de mégis majdnem..készitettem neki valamit, amit ma reggel a távozása előtt át is adtam neki. Az elkövetkező 3-4 hétre megédesítettem a mindennapjait egy kis kedvenc-vajkaramellával...és egy vallomással. Remélem...:-)

Baráti ölelés MINDENKINEK!


Ezt a baráti lelést kaptam én ám az utóbbi napokban két blog-barátomtól is.:-)) Tiffanylda, és a Varrogatóból Moncsi is rám gondolt. Lányok nagyon szépen köszönöm és nagyon-nagyon jól estek a dícséreteitek.:-)))

A szabályok:

Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.

Én ezt a baráti-virtuális ölelést mindenkinek továbbadom, aki állandó olvasóm, és aki nem. :-)))

2011. február 12., szombat

Poénos 50. szülinap

Hát már megint férfi családtagnak van szülinapja..és a tetejébe még 50 éves is!:-))) Szóval nagy gondban voltam ajándékügyben. Végül is azt hiszem sikerült praktikusan és poénosan "elintézni" az ajándékát...és még "maradandót" is kap, amiről majd eszébe jut, hogy tőlünk kapta és az 50. szülinapra.:-))) Na most nagyon fényeztem magam, de tényleg örülök neki, hogy ezt kitaláltam:-))
Szóval lett egy rendhagyó képeslap egy poénos kis szöveggel. És egy zsepitartó, amire most ráírtam valami szintén kis poénos szöveget...és telepakoltam szintén poénos dolgokkal. pl.zsepi, sebtapasz, óvszer, mentolos cukorka, füldugó...JA!!! Vezetői engedély biciklire!!!!:-)))
Itt el lehet olvasni a "képeslap" szövegét.
Itt meg az elsősegély csomag tartalma kipakolva...
Itt már bepakolva...
És azért, hogy ne csak poénkodásból álljon a dolog..egy kis jóféle körtepálinka kerül még mellé...
Remélem örül neki a sógorom, mert szerintem még csuklott is, miközben készitettem, mert egyfolytában rágondoltam és emlegettem, hogy ugyan jó lesz*-e ez neki??!!!:-))))

Ui.: A képeslapnak az alja még nincs bevarrva.....azért görbe alulról...:-)))

2011. február 8., kedd

Névtábla..:-))

Ha már megkaptuk az ideiglenes - 5 hónapra szóló - kis irattár- tanárinkat a kolléganőmmel....úgy gondoltuk egy kis kreativitás és vidámság nem árt nekünk sem. Picit otthonosabbá tesszük. Kezdtük egy névtáblával. Illetve dupla névtáblával, amit szét is lehet majd szedni...ha majd egyszer elválnak útjaink. Akkor ki-ki viheti magával.:-)) Addig is az ajtónkon fog lógni.:-))A színben megegyeztünk, a többi az én dolgom volt.Még jó, hogy Gabi is azokat a színeket kedveli, mint én. Korban is összeillünk....a gyerekeink számában térünk el, mert neki 3 lánya van.:-)

Az én névtáblám csálé lett, de ő volt a próbababa...azon próbáltam ki mindent 8 pl. ringlizést vagy hogy is hívják )...és a kolléganőm kapta a kicsit precízebbet. De azt hiszem nem az a lényeg, hogy csálé. Ha eladásra varrtam volna, tuti kuka lett volna...de nekem jó ez így.:-))

2011. február 5., szombat