B.Barbara V. - Nagylányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Boglárka V. - kislányom

Lilypie Kids Birthday tickers

B.Byborka V. - A legkissebbikünk:-)

Lilypie Premature Baby tickers

Idézetek minden napra...

2014. augusztus 13., szerda

Juliusi és augusztusi kreativságaim:-)

Tömöritek már mindenhol. Egyszerre hozom a képeket a két hónapról.:-) Idö hiányában persze. Beindult a nyári befözés, mindhárom csaj itthon van. Igy már nem tudok olyan gyakran leülni a gép elé és szerkeszteni egy egy posztot. A másik családi blogomat is nagyon régen frissitettem. Borzasztó elmaradásaim vannak.:-(

Na ennyi volt a bevezetö. MOst jöjjenek a képek.:-)

Ez a szett egy ksilánynak készült. Ajándékba vitték tölem. Azt hiszem cseresznyekvarcbül csináltam.

 Ez a nagy szett itt a Boglárka "gyüjteménye". Mindig csinálok neki valami újabb fülit. Mióta nem hord aranyat, mindig cserélgetjük az ásványos fülbevalókat és kettöhöz már készült lánc is.:-)
 Ezt a dobozt Boglárka készitette. Napokon keresztül gyumázott esténként, majd kisütöttük öke, majd befestette a dobozt, majd felragasztotta magának a dobozra. Igy kapott egy ékszertartót. ILletve csinált magának eggyet.:-)

 Ennyi sok ékszere van. Ezeket mind ö füzte más estéken. ILynekor esténként ( ha nem vagyok nagyon nyomi és fáradt) én is vele füzök. MOstanában nagyon régen füztem, mert estére hulla vagyok.:-(

 Ez a két lánc is ajándékba készült. Egy nagylánynak és egy kislánynak.:-)
 A kép közepán található kis macis füli szintén a Bogié lett. Rózsakvarc van a közepén. A Türkiz füli még konkrétan senkié.....de egyszer eljön a gazdája érte. A csakra-láncot meg egy nagyon kedves ismerösnek készitettem.
 Ezt a rózsakvarc fülbevalót az unokaöcsém felesége kapta. Már volt egy lánca tölem...ez még hiányzott hozzá.:-)
 Ez a két párna még mindig az "Állatoknak" ment. Gyújtás volt egy Állatvédö szervezetnek és ez a két párna készült a két licitálónak, akik összességében 6000 ftot fizettek a gyüjtésbe.:-)


 Ez az album majdnem a legutolsó megmozdulásom volt mostanában. Anyu 76. szülinapjára készíttettem egy posztot a Vidéken Újrakezdök csoportban, ahol mindenki kommentelhetett és lájkolhatott.:-) Ezeket én szépen kinyomtattam és fényképekkel együtt anyunak odaadtam. Sok dicsérő szó és jó kívánság van benne. Ugyan anyu nem hive ebben a formában a magamutogatásnak, de azért csak örült neki és MEGKÖSZÖNTE a munkámat és a belefektetett időmet.:-)


 ÉS ez a párna egy tegnapi napomat dicsérö alkotás. Kivánság csak annyi volt, hogy lila legyen.:-) Nagyon tetszett a tulajdonosnak, mert felraktam a Facera a képet és egy félóra múlva már vitte is.:-)

És az indoklásaim képekben, hogy miért is nem érek rá anniyra.:-) A beföttekröl még nem is tudok képet mutatni, mer tnem is fotóztam.:-)

A csajokat felügyelni kell medencézés közben...avagy be "kell" menni hozzájuk.:-)


Mindennap fözök és jó esetben nem csak pizzát.:-)
 
 3 láda meggymagot mostam, föztem és most száritok.
 A kovászos uborka sem repül be magától az üvegbe.:-)
 Paprikát nevelek még ládában is. A telken meg a többi vetemény, amit folyamatosa öntözni kell, meg kapálni...és mostanában meg szüretelni.:-)
 Levendulát is száritottam, illet Arany Noémitól vettem kicsi levendulákat és most öket nevelgetem még ( 20 tó), hogy idövel saját levendulám is legyen.
 Virágokat nevelek már az ablakban is.
 Emelett az udvar diszeit is locsolni kell.
 Söpörni kell a járdát.:-)
 Szedni a meggyet.:-) És nyirni a füvet.
SZóval röviden ennyi. Van persze sok minden más is...de képem ennyi van.:-)